Styrelsen

Vad gör då Lärarsektionen?
Jo, genom sina många utskott jobbar Lärarsektionen för att ni studenter ska ha en så rolig och givande studietid som möjligt. Genom att Utbildningsutskottet sätter press på Universitetet försöker vi se till att utbildningen håller en hög standard. Lärarlistan ser till att lärarstudenternas intressen tillvaratas av StuFF, den studentkår vi tillhör. Info/PR jobbar för att du ska veta vad lärarsektionen gör och hur du kan ta del av det, och våra övriga utskott arrangerar en mängd olika aktiviteter för att den tid du inte använder till studier ska kännas så meningsfull som möjligt. LUS anordnar spelkvällar, de beryktade Lärarpubarna, hurterikvällar där en kan sparka på eller kasta bollar och massa annat spännande och trevligt. Läxmästeriet anordnar fester och sittningar, stora som små, både för Lärarstudenter och för hela universitetet, och det mystiska FOUL ser till att du känner dig välkommen som ny student genom att arrangera den stora mottagningen, även känd som Nolle-P. Utöver dessa utskott finns även Styrelsen som ett nav i sektionens stora hjul, där vi hittar utskottscheferna samt sektionens administrativa poster.
Vill du ta del av dessa aktiviteter?
Då rekommenderar vi dig att bli medlem i lärarsektionen. Som medlem kan man välja att vara med på alla aktiviteter, att söka alla möjliga olika ansvarsposter i olika utskott, eller bara dyka upp på någon enstaka aktivitet, eller till och med bara sitta hemma på soffan och göra ingenting. Vad du väljer att göra av ditt medlemskap är helt upp till dig. Länken för att blir medlem finns här:  Blir medlem


Hur får man kontakt med oss?

På onsdagar mellan 12:15-13:00 finns det möjligheter att komma till sektrummet(i Kårallen) för att ställa frågor till oss gällande sektionsarbetet eller bara komma för att hälsa på.

Väll mött /styrelsen

Fanny Langueville

Vice ordförande

Jakob Emsjö

MU-chef

Moa Tingström

Ordförande

Maria Gustavsson

Medlemsansvarig

Filippa Brandt

LUS-chef 

Felicia Olofsson

IR-chef

Tilda Olsson

LÄX-chef 

Markus Kjellson

UU-chef 

Eric Karlsson

Kassör 

Disha Bhaskar

Sekreterare & intendent

Julia Kjellin

AMO

Philip Andersson

LL-chef 

Oscar Madsén

Event & Spons

Josefine Gribing

ALU-chef

David Fleetwood

FOUL General