Hedvig

Hedvig är Sveriges populäraste hemförsäkring bland studenter, och erbjuder allt skydd du behöver från 49 kr/månad med studentrabatt. Hemförsäkringen är helt digital och de kan därför erbjuda sina medlemmar snabb hjälp och ersättning inom minuter om olyckan är framme. Drulle ingår alltid utan extra kostnad, de har branschens mest generösa ersättning för elektronik och de har Sveriges enda hemförsäkring utan bindningstid! Dessutom skänker Hedvig allt överskott oavkortat till välgörande ändamål, som du som medlem själv får välja. En ny approach till försäkringar helt enkelt.


Hej N0llan! Vi i Lärarsektionen har tagit fram ett grymt erbjudande tillsammans med Hedvig! Just nu får du nämligen 300 kr rabatt på ovven om du skaffar Hedvig - Sveriges populäraste hemförsäkring bland studenter!

Hedvig erbjuder allt skydd du behöver från 49 kr i månaden. Hemförsäkringen är helt digital och de kan därför erbjuda sina medlemmar snabb hjälp och ersättning inom minuter om olyckan är framme. Drulle ingår alltid, de har branschens mest generösa ersättning för elektronik och de har Sveriges enda hemförsäkring utan bindningstid! En ny approach till försäkringar helt enkelt.

Såhär tar du del av erbjudandet:
1. Skaffa Hedvig genom att besöka www.hedvig.com/partner/foul
OBS! Det är väldigt viktigt att du använder denna länk för att rabatten ska vara giltig, om du skaffar hemförsäkring via Hedvig utan att använda dig av partnerlänken kommer rabatten tyvärr inte gälla. 

2. Visa upp ditt medlemskap för Lärarsektionen när du köper din ovve.
3. Voilá - 300 kr rabatt på ovven!

Erbjudandet är giltigt mellan 25/7-1/9 och det krävs att du har skaffat Hedvig under giltighetstiden samt via länken för att erbjudandet ska gälla.

Vill du läsa mer om Hedvig och deras erbjudande? Klicka dig in vår gemensamma hemsida https://www.hedvig.com/se/partner/foul