Aktiviteter

Schema för aktiviteter

Nedan följer ett schema över de aktiviteter du kommer få möjligheten att delta på under mottagningen. Du väljer själv vilka dagar du vill vara med på och allt är frivilligt! Längst ned på sidan hittar du en lista över priser och biljetter till vissa av evenemangen. Under första dagen av mottagningen kommer du få mer information om biljetter av dina faddrar du kommer tilldelas.

🍔: Mat serveras
🍺: Alkohol serveras

Söndag 20/8 - Korvgrillning med Överfaddrarna 🍔
16:00-20:00

Det är äntligen dags för Nolle-P och vi längtar efter att få träffa er! Innan allting drar igång vill vi bjuda er på en korvgrillning vid volleybollplanen bakom Ryds Herrgård där ni får prata lite med ÖF och andra N0llan i lugn och ro. Detta är ett ypperligt tillfälle att lugna nerverna lite innan utbildningens och mottagningens start. Det är drop-in från 16:00 så kom när det passar. 

Måndag 21/8 - Uppropet
09:30-12:00

Välkommen till Lärarprogrammet, N0llan! Dagen börjar med att N0llan ska skrivas in och tilldelas sin nollegrupp! Detta sker på Kårhuset Kollektivet som ligger på Ågatan 55 klockan 09:30. Där kommer du få en kort introduktion till Lärarprogrammet och Lärarsektionens utskott. Dina faddrar väntar sedan på dig utanför byggnaden vid Domkyrkoparken och kommer vägleda dig genom dagen och även hela Nolle-P. DETTA GÄLLER LÄRARSTUDENTER ANTAGNA PÅ GRUNDLÄRARPROGRAMMET LIKSOM ÄMNESLÄRARPROGRAMMET OCH ÄR OBLIGATORISKT FÖR ATT BEHÅLLA SIN PLATS PÅ UTBILDNINGEN.

Måndag 21/8 - TivoLiUtåget 
15:15 - 20:00

Dörrarna till tivolit öppnas och det är dags för N0llan att utforska tivolit! Denna dag får N0llan chansen att lära känna campus och allt som finns här! Detta är en dag med mycket information och många intryck, ta på dig kläder efter väder och en matlåda så du håller dig varm och pigg hela dagen.
  

Tisdag 22/8 - KärLÄXtunneln 🍔🍺
18:00-01:00

Braka loss N0lle-P med Kärlek i KärLÄXtunneln! En kväll där vi i Läxmästeriet vill bjuda N0llan på lek, mat, dryck och dans in i småtimmarna. Under kvällen kommer ni få lära känna varandra närmare i en kärleksfull atmosfär och vem vet? Kanske blir det en chans till romans under kvällen <3

Onsdag 23/8 - Hobenfestivalen 🍔🍺

15:30 - 01:00

Denna dag börjar med ett förhäng med era faddrar för att senare gå på Hobenfestivalen! München Hoben anspråkar på den gamla oktoberfest-traditionen där man skålar i sejdel och sjunger i takt! 

Torsdag 24/8 - LyckohjUUlet
17:15-19:30

Den här dagen kan N0llan få hjälp med plugget. N0llan får även chansen att pröva lyckan och vinna konfekt och kurslitteratur på LyckohjUUlet! Varning: Bokförsäljning och fika kan också förekomma. Kom, det blir kUUl!

Torsdag 24/8 - Spökhuset
22:30-01:00 (mer info kommer från faddrarna)

N0llan märker att dörrarna till tivolit verkar stå olåsta denna kväll. Vågar sig N0llan in i det mörka området? 

Fredag 25/8 - LUSeberg 🍔
16:00- 22:00

Det har blivit dags för en kväll ni sent kommer glömma! LUS lovar att ta med er på en ordentlig åktur så se till att ha oömma kläder och tagga igång som bara den! 

Lördag 26/8 - Spektakel i Parken 🍔🍺
17:00-01:00

Denna dag samlas N0llan med sina nya vänner i tivolits park! Här blir det fulsittning med traditionsenlig ärtsoppa och punch. Efter sittningen väntar ett eftersläpp på Kårhuset Kollektivet. Vilket spektakel det ska bli! 

Söndag 27/8 - Stängt för underhåll

Efter en vecka behöver tivolit stängas för diverse reparationer och städning. N0llan kanske ska passa på att studera och vila upp sig inför den kommande veckans roligheter. 

Måndag 28/8 - The Greatest Show 🍔🍺
17:00-01:00 

Orkestern på teatern verkar ha gått upp i rök.. märkligt. Vilken tur då att N0llan kan sjunga. Spänn era ögon och stäm er röst! Det är dags för Nollans Greatest Show: Gyckelfestivalen. Efter detta bär det av till HG (Ryds Herrgård) för dans och annat kul!

Tisdag 29/8 - Tivoliteatern
17:00-22:00

Arbetarna på tivolit vill spexa med er. Först är N0llan välkommen till Trädgårdsföreningen för lite skoj och sedan väntar en härlig föreställning. 

Onsdag 30/8 - Ride ÖF Your Life
17:00-20:30

Tuuut Tuuut - här kommer ÖF-tåget, fyllt med kramgoa aktiviteter. Vi förbereder dig inför the RIDE ÖF YOUR LIFE, även kallat studentlivet. Detta är något ni inte vill missa! 

Torsdag 31/8 - Clownkalaset 🍔🍺
18:00-01:00

Alla på tivolit har samlats för att äta en mysig middag tillsammans på temasittningen. N0llan är såklart också bjuden och ska klä ut sig så N0llan passar in på ett tivoli! Efter middagen bjuds N0llan in på sin första kravall, Kravaletten. Det blir kul, men framförallt roligt, N0llan! 

Fredag 1/9 - Tvärsköna Tio-kampen
16:00-21:00

Det har blivit dags för den ökända tivolikampen tillsammans med lärarsektionens styrelse och utskott! Tillsammans med sina vänner kommer N0llan att slåss hårt för att bevisa vem som har tivoliblodet i sina ådror! Det utlovas finfina priser till vinnarna! Denna dag kommer N0llan även ha möjlighet att köpa sin alldeles egna röda ovve! Wow! 

Lördag 2/9 - Direktörernas Bankett 🍔🍺
18:00-03:00

På med finkläder för N0llan har blivit inbjuden till Direktörernas bankett, det nalkas helt enkelt finsittning! Det bjuds på trerätters och såklart härlig underhållning. Sedan vill direktörerna festa, så var beredda på partaj på KK hela natten lång!

Söndag 3/9 - Avslutande grillhäng 🍔
15:00 - 21:00

Det har blivit dags för tivolit att åka vidare, men först bjuds N0llan in till ett sista grillhäng för att säga farväl. 

 

Biljetter & priser

Här hittar du information om vad respektive event under mottagningen kostar. De event som inte finns med i denna lista är gratis och behöver således inte biljett! 

KärLÄXtunneln: 110kr

LUSeberg: 50kr

Spektakel i Parken: 70kr (alhokol) /60kr (alkoholfritt) 

Spektakel i Parken-eftersläpp på Kårhuset Kollektivet: 50kr

The Greatest Show: 80kr (eftersläpp på HG ingår i priset)

Tivoliteatern: 70kr

Clownfesten: 120kr (alkohol) /100kr (alkoholfritt)

Clownfesten-eftersläpp Kravaletten på Kårallen: 95kr

Direktörernas Bankett: 350kr (alkohol) / 310kr (alkoholfritt)

Direktörernas Bankett-eftersläpp på KK: 50kr


Klumpsumma för allt:  1045kr (alkohol) / 975kr (alkoholfritt)

Under Nolle-P kommer biljetter för eventen finnas på appen Orbi. Den kan N0llan ladda ner från App-store eller Google Play. Har N0llan några frågor kring hur man köper biljetterna kan N0llans faddrar hjälpa till!